materiały budowlane - systemy dociepleń - chemia budowlana - systemy suchej zabudowy wnętrz

W naszej ofercie znajdziecie Państwo materiały budowlane od najlepszych i sprawdzonych producentów.

BUDUJ Z NAMI

Polityka prywatności RODO

 

INFORMACJA RODO:

Informujemy o wprowadzeniu zmian w polityce prywatności. Zmiany wynikają z konieczności dostosowania do nowych wymagań europejskiego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych (RODO).

 

 

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest POL-BUD SP.J. z siedzibą w ZGIERZU 95-100 ul. CZARNA 14C POL-BUD SP.J. odpowiada za ich wykorzystanie w sposób bezpieczny, zgody z obowiązującymi przepisami.

2. Dane będą przetwarzane w celu sprzedaży i w celach marketingowych w formie elektronicznej i papierowej.

3. Podanie danych jest dobrowolne.

4. Podanie danych jest obowiązkowe wyłącznie gdy stanowi tak przepis.

5. Dane nie będą udostępniane innym podmiotom niż upoważnionym na podstawie przepisów prawa.

6. Przysługuje Pani/Panu prawo do dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.

7. Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia żądania zaprzestania przetwarzania danych lub sprzeciwu wobec przetwarzania danych.

 

 

Informujemy, że firma POL-BUD SP.J. przetwarza Państwa dane osobowe w postaci imienia, nazwiska, adresu, nazwy firmy, nr NIP, adresu e-mail oraz numeru telefonu.

 

 

Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu prowadzenia komunikacji biznesowej, w tym także do celów marketingowych i mogą być udostępniane podmiotom współpracującym z firmą Jazbud w celu realizacji Państwa zamówień, księgowania dokumentów. Państwa dane osobowe będą przetwarzane do momentu cofnięcia przez Państwa zgody na ich przetwarzanie. Jeżeli nie wyrażają Państwo zgody na dalsze przetwarzanie danych, prosimy o kontakt w tej sprawie z naszą firmą:
POL-BUD SP.J.
ZBIGNIEW GAJDA MARIUSZ GAJDA
ul. CZARNA 14C
95-100 ZGIERZ
e-mail: biuro@pol-bud.pl

 

 

Mają Państwo Prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uważają Państwo, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy prawa.

 

Nasi PH

  • Jarosław Kwiatkowski
    +48 509 756 852
  •  
  • Maciej Nowak
    +48 500 053 950
  •  
  • Tomasz Ślepecki
    +48 512 101 306
  •  
  • Piotr Sadowski
    +48 516 022 611

Oddziały

  • Filia w Łęczycy:
  • 99-100 Łęczyca
    (woj. łódzkie)
  • ul. Kopalniana 11
  • /fax. (24)7216868
  • leczyca@pol-bud.pl
  •  
  • Filia w Kutnie:
  • 99-300 Kutno (woj. łódzkie)
  • ul. Grunwaldzka 3
  • tel: (24) 355-12-56
  • kutno@pol-bud.pl

Kontakt

  • Hurtownia Materiałów Budowlanych POL-BUD
  • 95-100 Zgierz woj. łódzkie
  • ul. Czarna 14c
  •  
  • tel.   (42) 715-69-10
  • fax. (42) 715-69-00
  • biuro@pol-bud.pl